Det er afsindigt vigtigt, at havregrynskuglerne bliver trillet i det, som de nu skal trilles i, umiddelbart efter, havregrynskuglemassen er blevet lavet til kugler.
Hvis ikke, så mister kuglerne deres klistrethed, og hverken krymmel eller kokos vil kunne sidde fast. Dette har muligvis noget at gøre med, at smøret, der holder det hele sammen, bliver koldt, og derfor ikke klistrer. Nogle vil tro, at løsningen på dette problem er, at varme kuglerne op, f.eks. i en mikrobølgeovn, i nogle få sekunder for at få smøret til at smelte en smule. Vid dog, at dette stort set ingen effekt har.
Løsningen er, at ælte havregrynskuglemassen igen. Det er ikke nødvendigt, at sætte kuglerne sammen til én masse igen, men den enkelte kugle skal gerne mases flad og æltes inden den igen formes til en rund kugle. Herefter vil krymmel og kokos kunne sætte sig fast på normal vis.
Nu er rådet givet videre.
Tuesday, December 22, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment